Linkpartners
Nieuw verschenen
Nederlandse albums
TV Oranje
Muziek van eigen bodem
Nederlandstalig
Alle nederlandstalige links op 1 site.
HVA Productions
HVA Productions
Sterren.nl
De grootste fanclub van Nederland
100%NL Magazine maakt voor transavia.com het hoogste magazine van Nederland PDF Afdrukken E-mail

100%NL Magazine en transavia.com slaan de handen ineen. Na enkele jaren van afwezigheid heeft transavia.com per 1 juni weer een inflight magazine aan boord. 100%NL Magazine draagt zorg voor de redactionele formule. Daardoor straalt 100% transavia een Hollandse gezelligheid uit. Met ingang van 1 juni 2013 ligt het nieuwe magazine aan boord van alle vliegtuigen van transavia.com. Het magazine wordt 4 keer per jaar uitgebracht en zal door circa 6 miljoen passagiers gelezen worden.Magazine
transavia.com is continue bezig om de reisbeleving van de passagiers te verbeteren. In het magazine vindt de reiziger leuke verhalen over bekende Nederlanders, de mooiste vakantiebestemmingen, inflight entertainment informatie, een shoppingskatern vol luxe merken, slimme deals en verrassende gadgets. Daarnaast krijgt de lezer een kijkje achter de schermen bij transavia.com. Tegelijkertijd met het magazine wordt een nieuwe menukaart geïntroduceerd. Het ontwerp doet denken aan een bistro waar allerlei hapjes en drankjes besteld kunnen worden. Met het inflight magazine en de nieuwe menukaart onder handbereik vliegt de reis voorbij.

transavia.com
transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar 100 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. transavia.com onderscheidt zich door ‘low fare with care' en biedt een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Nederland vanaf de nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de regionale luchthavens Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. transavia.com opereert met Transavia France vanuit Parijs. Bijna 90% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland.transavia.com is in 2013 tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, voor de vijfde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste low cost- en de beste Charterluchtvaartmaatschappij.

100%NL Magazine
100%NL Magazine is door Mediafacts twee keer op rij uitgeroepen tot ‘Snelst groeiende tijdschrift van Nederland'. 100%NL Magazine heeft een bereik van meer dan 2 miljoen mensen per maand.

bron Aloy Buijs

 
Muziek  (468x60)

Agenda

No current events.

Free template 'Feel Free' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!