Kennismaken Met Mij

Richard-Nathalie-Arnoczky-Photography-685x1024Mijn naam is Richard Veen 43 getrouwd met Eveline Veen/Sagius

met deze Blog wil ik laten zien wat ik in mijn vrije tijd vrijwillig doet en dit graag delen met iedereen.

Ik zit ruim 9 jaar in het bestuur van jeugdland Alblasserdam een activiteiten week voor kinderen van 6t/m12 jaar in de laatste week van de Schoolvakantie.  hier doe ik algemene dingen voor en verzorg ik de pr.

Sinds iets meer Als een jaar schrijf ik ook stukjes voor de plaatselijke Magazine de Kantlijn hier interview ik mensen die ook veel doen in Alblasserdam en ik was de eerste die op de Cover Stond.

Radio dj al ruim 20 jaar bij diversen omroepen o,a radio Vrolek uit Lekkerkerk   klokradio nieuw Lekkerkland

radio Salsa in Papendrecht

sinds 2 jaar bij radio Ridderkerk waar ik op de vrijdag 2 uur lang lekker Hollands presenteer met de nieuwe nederlandse muziek en vlaamse met de Hollandse 10 en interviews zowel in de studio of telefonisch  en een keer in de 6 weken sport. voor tv Ridderkerk presenteer ik de Hollandse 10 hier laat ik Clips zien die bij ons in de lijst staan.