Nieuwe single voor Joey Hartkamp

Nieuwe single voor Joey Hartkamp

unnamed (3)

Nieuwe single ‘Dans Met Me Mee’ van Joey Hartkamp uit onverwachte hoek aangereikt

 

Tijdens een uitverkochte releaseparty met ruim 800 fans lanceerde Joey Hartkamp afgelopen vrijdag 15 april zijn nieuwe zomerse single ‘Dans Met Me Mee’. 

 

 Het liedje werd Joey aangereikt uit onverwachte hoek. ‘Mijn broer Michael schrijft graag liedjes en kwam op een dag met een demo aanzetten. Deze luchtige meezinger voelde voor het team gelijk zo goed dat wij meteen studio zijn ingedoken met onze vaste producers Edwin de Groot, Norus Padidar en vader Emile Hartkamp’.

Staat Emile Hartkamp vooral bekend om het volkse karakter van zijn singles, Joey’s muziek gaat duidelijk meer richting pop.

 

Het is alweer de zesde single van de zanger die in 2,5 jaar behoorlijk aan de weg timmert om met zijn unieke popsound Nederland te veroveren. Inmiddels is hij met zijn energieke optredens op vele podia door heel Nederland te zien. Dit jaar staat Joey onder andere opnieuw op Dutch Valley.

 

Vorig jaar scoorde Joey met zijn single ‘Hoor Je M’n Hart’ een echte zomerknaller en ook dit jaar laat hij met het vrolijke en opzwepende ‘Dans Met Me Mee’ opnieuw de zon volop schijnen!

‘Dans Met Me Mee’ is beschikbaar op iTunes en alle andere downloadportals. Binnenkort komt ook de videoclip uit. 

Officiële website:www.joeyhartkamp.nl